פשטידת פטריות ובצל של אלינור
פשטידת פטריות ובצל של אלינור:
רכיבים:
3-4 בצלים
2 סלסלות פטריות
2 כפות שמן זית
4 ביצים
1 כוס קמח תופח או קמח רגיל בתוספת 1 אבקת אפייה
לתיבול:
מרק עוף
מלח
פלפל
אורגנו (מעט)
2 סלסלות פטריות
2 כפות שמן זית
4 ביצים
1 כוס קמח תופח או קמח רגיל בתוספת 1 אבקת אפייה
לתיבול:
מרק עוף
מלח
פלפל
אורגנו (מעט)
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-160/170 מעלות
במחבת מטגנים/מאדים את הבצל והפטריות עם השמן זית ומעט מרק עוף
ומצננים.
בקערה נפרדת מערבבים:
1 כוס קמח
4 ביצים (לטרוף בקערה נפרדת לפני)
מוסיפים את רכיבי התיבול
מוסיפים את הפטריות והבצל לקערה עם הקמח ומכניסים לתנור עד שמשחים ומוכן.
מחממים תנור ל-160/170 מעלות
במחבת מטגנים/מאדים את הבצל והפטריות עם השמן זית ומעט מרק עוף
ומצננים.
בקערה נפרדת מערבבים:
1 כוס קמח
4 ביצים (לטרוף בקערה נפרדת לפני)
מוסיפים את רכיבי התיבול
מוסיפים את הפטריות והבצל לקערה עם הקמח ומכניסים לתנור עד שמשחים ומוכן.
איך נתייחס:
אני חילקתי ל-16 מנות סבירות
כל מנה יוצאת 90 קלוריות.
אני חילקתי ל-16 מנות סבירות
כל מנה יוצאת 90 קלוריות.
