כניסה
למנויות
צרו קשר

פשטידת פטריות ובצל של אלינור

פשטידת פטריות ובצל של אלינור:

רכיבים:
 
3-4  בצלים
2 סלסלות פטריות 
2 כפות שמן זית
4 ביצים
1 כוס קמח תופח או קמח רגיל בתוספת 1 אבקת אפייה
לתיבול: 
מרק עוף
מלח
פלפל
אורגנו (מעט) 
 
אופן הכנה:

מחממים תנור ל-160/170 מעלות
במחבת מטגנים/מאדים את הבצל והפטריות עם השמן זית ומעט מרק עוף
ומצננים.
בקערה נפרדת מערבבים:  
1 כוס קמח
4 ביצים (לטרוף בקערה נפרדת לפני) 
מוסיפים את רכיבי התיבול
מוסיפים את הפטריות והבצל לקערה עם הקמח ומכניסים לתנור עד שמשחים ומוכן.
 
איך נתייחס:

אני חילקתי ל-16 מנות סבירות
כל מנה יוצאת 90 קלוריות.
 
להאמין. לפעול. להגשים.